Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Veilingdreef 21
Bergen Op Zoom
Kantoorruimte
Kantoorruimte
50 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 895,-

Op het ‘Business Center Moermont’ in Bergen op Zoom bevindt zich dit ruime kantoor op de bovenverdieping van de Veilingdreef 21. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda.

Ook heeft u de mogelijkheid om de aanliggende box te huren voor een exclusief bedrag van € 250,00 per maand extra.

HUURPRIJS:
€ 895,00 per maand (inclusief gas/water en elektra)

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing.

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

HUURTERMIJN:
Minimaal 6 maanden.

LOCATIE:
Gesitueerd aan de Veilingdreef te Bergen op Zoom, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda.

PARKEREN:
Parkeren op het terrein. Beschikbaarheid in overleg.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100029
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Kantoorruimte
Oppervlakte kantoor
Kantoorruimte
50 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
3 mei 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

(Indien van toepassing)

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op het ‘Business Center Moermont’ in Bergen op Zoom bevindt zich dit ruime kantoor op de bovenverdieping van de Veilingdreef 21. Het bedrijventerrein is uitstekend bereikbaar, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda. Ook heeft u de mogelijkheid om de aanliggende box te huren voor een exclusief bedrag van € 250,00 per maand extra. HUURPRIJS: € 895,00 per maand (inclusief gas/water en elektra) SERVICEKOSTEN: Niet van toepassing. AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. HUURTERMIJN: Minimaal 6 maanden. LOCATIE: Gesitueerd aan de Veilingdreef te Bergen op Zoom, gelegen nabij de A4 en A58 met uitvalswegen naar Rotterdam, Antwerpen en Breda. PARKEREN: Parkeren op het terrein. Beschikbaarheid in overleg. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom in overleg; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.