Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Neon 9
Oud Gastel
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
88 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 825,-

Op bedrijventerrein Borchwerf II komt een gloednieuwe en hoogwaardige bedrijfsunit te huur aangeboden. Ondernemers kunnen zich hier vestigen met hun bedrijf, kantoor, opslag en werkplaats. De Neon onderscheidt zich onder andere door de mooie en luxe uitstraling en de goede locatie. Zo zijn de bedrijfsunits gelegen aan de A17 waar de A16 en A58 gemakkelijk en snel te bereiken zijn.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 88 m2. Het betreft hier complete en luxe afgebouwde units (bouwjaar 2023) inclusief een verdiepingsvloer die met een vaste trap is te bereiken.

HUURPRIJS:
€ 825,00 excl. btw.

SERVICEKOSTEN:
€ 100,00 excl. btw.

AANVAARDING:
Per direct.

HUURTERMIJN:
Voorkeur van huurtermijn is 36 maanden, huurtermijn in onderling overleg is bespreekbaar.

LOCATIE:
Het betreft de Neon 9-H gesitueerd op het bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ in Oud Gastel/Roosendaal. Gelegen aan de A17 waar de A16 en A58 gemakkelijk en snel te bereiken zijn.

PARKEREN:
Vrij parkeren.

VOORZIENINGEN:
– Elektrische overheaddeur
– Voldoende elektra aangelegd
– Led verlichting
– Pantry op de eerste verdieping
– Toilet op de begane grond
– Airco-installatie t.b.v. verwarmen en koelen.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Minimaal 12 maanden;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur;
– Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100045
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Bedrijfsruimte
Oppervlakte bedrijfshal
Bedrijfsruimte bedrijfshal
88 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
14 juni 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

(Indien van toepassing)

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op bedrijventerrein Borchwerf II komt een gloednieuwe en hoogwaardige bedrijfsunit te huur aangeboden. Ondernemers kunnen zich hier vestigen met hun bedrijf, kantoor, opslag en werkplaats. De Neon onderscheidt zich onder andere door de mooie en luxe uitstraling en de goede locatie. Zo zijn de bedrijfsunits gelegen aan de A17 waar de A16 en A58 gemakkelijk en snel te bereiken zijn. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 88 m2. Het betreft hier complete en luxe afgebouwde units (bouwjaar 2023) inclusief een verdiepingsvloer die met een vaste trap is te bereiken. HUURPRIJS: € 825,00 excl. btw. SERVICEKOSTEN: € 100,00 excl. btw. AANVAARDING: Per direct. HUURTERMIJN: Voorkeur van huurtermijn is 36 maanden, huurtermijn in onderling overleg is bespreekbaar. LOCATIE: Het betreft de Neon 9-H gesitueerd op het bedrijventerrein ‘Borchwerf II’ in Oud Gastel/Roosendaal. Gelegen aan de A17 waar de A16 en A58 gemakkelijk en snel te bereiken zijn. PARKEREN: Vrij parkeren. VOORZIENINGEN: - Elektrische overheaddeur - Voldoende elektra aangelegd - Led verlichting - Pantry op de eerste verdieping - Toilet op de begane grond - Airco-installatie t.b.v. verwarmen en koelen. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Minimaal 12 maanden; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur; - Opzegtermijn 3 maanden voorafgaande einde contract. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.