Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Middenweg 20
Hoogerheide
Kantoorruimte
Kantoorruimte
65 m2
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 725,-

Op bedrijventerrein ‘De Kooi’ in Hoogerheide bevindt zich dit object met 3 ruime kantoren van circa 75 m2. Deze is verdeeld over 3 kantoor-/vergaderruimtes en beschikt over een pantry, toilet en elektrische verwarming. De locatie van deze ruimte is goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheden.

HUURPRIJS:
€ 725,00 excl. btw.

LOCATIE:
Gesitueerd op bedrijventerrein ‘De Kooi’ in Hoogerheide, gelegen op enkele minuten van de snelweg en voldoende parkeergelegenheden.

HUURTERMIJN:
Voorkeur 36 maanden.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing.

PARKEREN:
Parkeren op eigen terrein.

HUURVOORWAARDEN:
– Per maand bij vooruitbetaling te voldoen;
– Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ);
– Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS);
– Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur;
– Opzegtermijn 2 maanden voorafgaande einde contract.

AANVAARDING:
Aanvaarding in overleg.

GEEN COURTAGE:
Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd.

BEZICHTIGING:
Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100031
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Kantoorruimte
Oppervlakte kantoor
Kantoorruimte
65 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
7 mei 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

(Indien van toepassing)

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

Op bedrijventerrein ‘De Kooi’ in Hoogerheide bevindt zich dit object met 3 ruime kantoren van circa 75 m2. Deze is verdeeld over 3 kantoor-/vergaderruimtes en beschikt over een pantry, toilet en elektrische verwarming. De locatie van deze ruimte is goed te bereiken met voldoende parkeergelegenheden. HUURPRIJS: € 725,00 excl. btw. LOCATIE: Gesitueerd op bedrijventerrein ‘De Kooi’ in Hoogerheide, gelegen op enkele minuten van de snelweg en voldoende parkeergelegenheden. HUURTERMIJN: Voorkeur 36 maanden. SERVICEKOSTEN: Niet van toepassing. PARKEREN: Parkeren op eigen terrein. HUURVOORWAARDEN: - Per maand bij vooruitbetaling te voldoen; - Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ); - Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op 1 juli op basis van de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS); - Zekerheidsstelling: waarborgsom ten bedrage van 3 maanden huur; - Opzegtermijn 2 maanden voorafgaande einde contract. AANVAARDING: Aanvaarding in overleg. GEEN COURTAGE: Mocht er door bemiddeling van Hopmans Makelaardij een transactie tot stand komen dan bent u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. BEZICHTIGING: Wilt u een bezichtiging inplannen? Bel naar 0164-261585 of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.