Persoonlijke aanpak met oog voor u
Regionale makelaar met 20 jaar ervaring
Geregistreerd VBO-makelaar
Neem contact op
Beschikbaar
Lelyweg ong
Bergen Op Zoom
Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte bedrijfshal
18 m2
Koopprijsvoorvoegsel
Vraagprijs
Prijs
€ 28.750,-
Huurprijsvoorvoegsel
Huurprijs
Prijs
€ 195,-

GaragePark Bergen op Zoom is gevestigd aan de Lelyweg in Bergen op Zoom. Het park is goed bereikbaar via de A4/A58/Randweg West. Binnen 25 minuten is Antwerpen bereikbaar en in 35 minuten rijd je naar Rotterdam. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, extreem veilig en zowel te gebruiken als opslag, werk- of bedrijfsruimte.

De garagebox is dichtbij de ingang gelegen, ideaal als je snel spullen moeten ophalen of afzetten. Daarnaast heeft de garagebox voldoende ruimte om je auto ervoor te parkeren waardoor je ook voor langere tijd je werkzaamheden kunt uitvoeren. We bieden de garagebox ook TE KOOP aan.

HUURVOORWAARDEN
Huurprijs € 195,00 excl. BTW per maand

SERVICEKOSTEN
€ 17,50 excl. BTW per maand

KOOPVOORWAARDEN
Vraagprijs € 28.750,- k.k.

AFMETINGEN (L x B X H)
18 m2 (6m x 3m x 2,5m)

VOORZIENINGEN BOX
– Stroom en verlichting (opgewekt door zonnepanelen)
– 24/7 toegang met eigen keytag
– Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd)
– Eigen brievenbus op het park
– Sectionale overheaddeur van Hörmann
– Vier stroompunten
– Units zijn uit te breiden met meerwerkopties (krachtstroom, vloercoating, extra verlichting, klimaatbeheersing en elektrische deur)

VOORZIENINGEN PARK
– Afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging
– 24/7 camerabewaking aangesloten op de meldkamer
– Uitgekiend lichtplan
– Sanitaire voorziening met wateraansluiting
– Parkbeheerder (aangestuurd door de VvE)

CONTACT
Ben je geïnteresseerd geraakt in de garagebox(en)? Neem dan contact op met Hopmans Makelaardij op 0164-261585 en of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.

Kenmerken.

Referentienummer
B100037
Soort bouw
Bestaande bouw
Type object
Bedrijfsruimte
Oppervlakte bedrijfshal
Bedrijfsruimte bedrijfshal
18 m2
Status
Beschikbaar
Aangeboden sinds
13 mei 2024

Heeft u interesse in deze woning? Neem direct contact op

Scroll naar boven

Alle media

Reageren op dit object.

Direct reageren

Huidig adres

(Indien van toepassing)

Adres niet gevonden.

Contactgegevens

GaragePark Bergen op Zoom is gevestigd aan de Lelyweg in Bergen op Zoom. Het park is goed bereikbaar via de A4/A58/Randweg West. Binnen 25 minuten is Antwerpen bereikbaar en in 35 minuten rijd je naar Rotterdam. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, extreem veilig en zowel te gebruiken als opslag, werk- of bedrijfsruimte. De garagebox is dichtbij de ingang gelegen, ideaal als je snel spullen moeten ophalen of afzetten. Daarnaast heeft de garagebox voldoende ruimte om je auto ervoor te parkeren waardoor je ook voor langere tijd je werkzaamheden kunt uitvoeren. We bieden de garagebox ook TE KOOP aan. HUURVOORWAARDEN Huurprijs € 195,00 excl. BTW per maand SERVICEKOSTEN € 17,50 excl. BTW per maand KOOPVOORWAARDEN Vraagprijs € 28.750,- k.k. AFMETINGEN (L x B X H) 18 m2 (6m x 3m x 2,5m) VOORZIENINGEN BOX - Stroom en verlichting (opgewekt door zonnepanelen) - 24/7 toegang met eigen keytag - Brand- en inbraakbeveiliging (BORG 2 gecertificeerd) - Eigen brievenbus op het park - Sectionale overheaddeur van Hörmann - Vier stroompunten - Units zijn uit te breiden met meerwerkopties (krachtstroom, vloercoating, extra verlichting, klimaatbeheersing en elektrische deur) VOORZIENINGEN PARK - Afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging - 24/7 camerabewaking aangesloten op de meldkamer - Uitgekiend lichtplan - Sanitaire voorziening met wateraansluiting - Parkbeheerder (aangestuurd door de VvE) CONTACT Ben je geïnteresseerd geraakt in de garagebox(en)? Neem dan contact op met Hopmans Makelaardij op 0164-261585 en of stuur een email naar info@hopmansmakelaardij.nl.